Pàgines

dimecres, 18 de maig del 2016

El consens entre Àgueda Micó i Rafa Carbonell, més a prop (LA VEU DEL POBLE VALENCIÀ)

Queden pocs dies per al Congrés més important de la història del Bloc Nacionalista Valencià i, encara que les dues candidatures, la d’Àgueda Micó i Rafa Carbonell, continuen llançant els seus missatges de campanya electoral pels col·lectius del Bloc de tot el País Valencià, els dos equips han començat, aquest dilluns, a treballar per  tractar d’arribar a un consens.

Segons han explicat els dos equips a La Veu, la reunió ha sigut “satisfactòria” i la intenció de tots dos és arribar a un acord abans del dissabte, dia en què s’inicia aquest Congrés.

Per part de la candidatura de Rafa Carbonell ha assistit, entre d’altres, la regidora de Corbera, Mentxu Balaguer i Josep Melero, mentre que per part d’Àgueda Micó, ho han fet Miquel Torres i el conseller Vicent Marzà, fet que li dóna, a aquesta negociació, una importància decisiva per als nacionalistes.

En declaracions La Veu, Miquel Torres ha explicat les “bones sensacions” de la reunió i s’ha deixat palès que “no hi han diferències en l’estratègia ni en el projecte del Bloc, és a dir, enfortir el partit per millorar Compromís”.

Sobre el “qui” i la conformació d’una única candidatura s’està explorant un possible acord on les dues candidatures estiguen representades i que es treballarà aquesta setmana. De fet, l’equip d’Agueda Micó ha llançat una esmena en aquest sentit: “Encara que aquest tema de l’estructura de partit i de l’executiva l’hem de confeccionar bé”.

“Sóc optimista de cara a arribar, tots, a un consens per al Congrés”, ha recalcat Torres.

Àgueda Micó, també en declaracions a La Veu, s’ha mostrat “esperançada” en el consens i ha explicat que el seu equip negociador li ha transmès “la bona sintonia” per arribar a un acord.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada